Informatika

Vállaljuk strukturált hálózatok kialakítását akár optikai kábellel is. Cégek intézmények számára. Lakossági kis otthoni rendszerek telepítését nem vállaljuk.

Struktúrált hálózatok

Struktúrált hálózatok

A legtöbb vállalkozás informatikai rendszere kialakításakor nem fordít elég figyelmet a számítógép hálózat kialakítására. Egy megbízhatóan működő számítógépes rendszer alapja a megfelelően tervezett és kialakított hálózat.
Nagyon sok bosszantó, megfejthetetlen hibától kímélhetjük meg magunkat, ha figyelünk a hálózat kialakítására. Sokszor nem is gondolja a felhasználó, hogy az ügyviteli programban rendszeresen jelentkező hiba a rosszul kialakított hálózat miatt van.
A helyi hálózat kialakításánál a vezetékes és vezeték nélküli megoldások közül választhatunk. A vezetékes hálózat nagyobb sebességet és biztonságot ad.
Struktúrált hálózatok

A struktúrált hálózatok megvalósítása esetén szükség van különböző hálózati elosztók létrehozására, ezek száma és mérete a kábelezendő területtől és a hálózat alapját szolgáló kábelek kategóriájától is függ. A kábelek kategóriái megszabják a struktúrált hálózat sebességét is. A régebbi hálózatok esetében az Patonai Security Kft vállalja a kábelezési rendszer cseréjét is újabb megoldásokra.
A CAT3, CAT4 hálózatok mai korszerű rendszerek esetében már elavultnak számítanak. A Patonai Security Kft CAT5, CAT6 és CAT7 kábelekkel megvalósított struktúrált hálózatok létrehozását végzi az esetek többségében. (Természetesen megrendelői kívánság esetén más rendszerek telepítése is lehetséges.) Ezek a rendszerek már megfelelnek a mai 100 Mbit/sec, illetve a CAT7 kábelezések esetében a 1 Gbit/sec átviteli igényeknek.