Magunkról

Magunkról

A több mint 25 éves múltra visszatekintő Patonai Security eredeti formájában 1989-ben alakult. Fő tevékenysége az épület riasztóberendezések, videó megfigyelő rendszerek, informatikai hálózatok, beléptető rendszerek, antenna és tűzjelző rendszerek, hő és füstelvezető rendszerek telepítése, karbantartása üzemeltetése. Az idő előrehaladtával az Egyéni Vállalkozói formából Kft. formába alakult át, meghagyva korábbi tevékenységét melyet kiegészített fényújságok készítésével, telepítésével.

Patonai Security logo

A társaság fő tevékenységi köre Győr –Moson-Sopron valamint Vas megye teljes területe, a Balaton északi partja, Ausztria Burgenland, Wien, és Niederösterreich területe. Természetesen a felsorolt fő tevékenységi helyeken kívül máshol is vállalunk munkát előzetes egyeztetés és ajánlattételt követően.
A betörések számának soha nem látott emelkedése valamint a tűzesetek számának növekedése nélkülözhetetlenné teszi munkánkat. Számos referenciánk és cégünk növekvő hírneve megalapozta a fejlődés lehetőségét.

Tevékenységi körünk

Tűzjelző rendszerek tervezése

Tűzjelző rendszerek karbantartása és felülvizsgálata
A jogszabályban foglaltaknak megfelelően vállaljuk féléves és éves tűzjelző rendszer felülvizsgálatát, a rendszer tesztelését, működésének próbáját, valamint a kezelő személyzet oktatását. A felmerült hibák gyors javítását a rendszer megfelelő működése érdekében.

Vagyonvédelem

A betörések számának soha nem látott emelkedése nélkülözhetetlenné teszi munkánkat. Számos referenciánk és cégünk növekvő hírneve megalapozta a fejlődés lehetőségét.

Videó rendszerek

A köztudatban ahogy ez szerepel a kamera rendszerek telepítése és karbantartása. Jelenleg a videó rendszerek két nagy csoportja a jellemző a felhasználók körében. Ezek az analóg és az Ip rendszerek. A Patonai Security Kft mindkét kamera rendszert forgalmazza

Ajánlatunkat előzetes felmérés a megrendelővel történő egyeztetés határozza meg!

Fényreklám

Vállaljuk LED reklámtáblák elkészítését egyedi méretben kedvező áron!
Usb porton keresztül pen driveról vagy WIFIN keresztüli adatbevitel, magyar nyelvű kezelő felület.

A Patonai Security: az ön partnere!

Színvonalas munkánkat segíti, hogy az általunk felszerelt érzékelők, riasztóközpontok nyugat-európai, amerikai és Japán termékek legújabb generációja.
Tevékenységünk egy része karbantartás jellegű, ahol a hibák elhárítása 24 órán belül szükséges. A megyében és a környező megyékben számos tűzvédelmi és vagyonvédelmi rendszert üzemeltetünk.
Legyen Ön is a partnerünk !