Vagyonvédelem

A betörések számának soha nem látott emelkedése nélkülözhetetlenné teszi a munkánkat. Legyen szó otthona vagy cége biztonságáról, a vagyonvédelem ma már elengedhetetlen része a mindennapoknak! Számos referenciánk és cégünk növekvő hírneve megalapozta a fejlődés lehetőségét.

Vagyonvédelem riasztók

Épületriasztók

Épületriasztókból tudunk az Ön számára vezetékes és vezeték nélküli megoldást biztosítani.
Vezeték nélküli rendszerek esetén nem szükséges a fúrás, kábelezés, ezáltal a szerelés nem jár szeméttel törmelékkel. Az ilyen rendszereket elsősorban a már kész családi házak védelmére javasoljuk ahol nincs lehetőség utólagos vésésekre.
Vezetékes rendszerek az új házak vagy felújítás alatt lévő házak illetve üzemek vállalatok biztonságtechnikai megoldásaként javasoljuk.
Vállaljuk épületek teljes körű vagyonvédelmi rendszerének kiépítését, ahogy a köztudatban szerepel, riasztóberendezések szerelését.
Nyilván Önök is tapasztalták, vagyonvédelem területén az országot elárasztották az elsősorban távol keletről behozott olcsónak kikiáltott riasztórendszerek. Látható, hogy azok a vállalkozások akik ezeket nagy mellénnyel elkezdték szerelni pár év alatt felszívódtak, átalakultak, megszűntek magára hagyva ezzel ügyfeleiket. Egy 25 éves múltra visszatekintő vagyonvédelmi cég ezt nem engedheti meg magának.

Vagyonvédelem: csak a minőséget!

Az általunk forgalmazott felszerelt érzékelők, riasztóközpontok nyugat-európai, amerikai és Japán termékek legújabb generációja. Minőségüket már több évtizede bizonyították. Mi nem szereljük ismeretlen gyártók távol keleti terméket.
Biztos drágák! Mondják az ilyen termékek. Hihetetlen a válasz de nem! Szinte azonos áron tudjuk biztosítani Önök számára előzetes ajánlattételt követően ezeket a termékeket.
Épületriasztóinkra minimum egy év garanciát vállalunk és vállaljuk igény esetén a távfelügyeletet az ország teljes területén.
Jelenleg a legsikeresebb vagyonvédelmi eszközeink az alábbiak:
Premier, Optex, Rokonet, Paradox, DSC, Asi, AMC, Honeywell
AMC vagyonvédelmi termékcsalád a leg újabb eszközünk.
Megkezdtük az olasz AMC biztonságtechnikai termékek forgalmazását. Az érzékelő kinálatban megtalálható PIR térlátó illetve függönykarakterisztikájú PIR-ek, kombinált mozgás, üvegtörésérzékelő, kültéri érzékelők. A gyártó minden érzékelőjére 10 év csere garanciát vállal.

Vagyonvédelem riasztó

Keressen bennünket és mi megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást értékeinek biztonságához. 25 év tapasztalat, 25 év megbízható munka garancia az Ön számára is!