Videó rendszerek

Videó rendszerek  avagy a köztudatban ahogy ezek szerepel: a kamera rendszerek.
Jelenleg a videó rendszerek két nagy csoportja a jellemző a felhasználók körében. Ezek az analóg és az Ip rendszerek.
Analóg rendszerek nagyon olcsó megfigyelő eszközök melyeket elsősorban olyan területek megfigyelésére javasoljuk ahol nem feltétlen fontos a személy vagy tárgy felismerése, inkább a járművek mozgása vagy egy terület figyelése a cél.
Ip rendszereknél már elvárható követelmény a felismerhetőség, a kamerák felbontásától függően fontos tényező a minőség.

videó rendszerek

A Patonai Security Kft mindkét kamera rendszert forgalmazza. Az adott helyszín ismerete határozza meg, hogy melyik kamerát javasoljuk. Ajánlatunkat előzetes felmérés a megrendelővel történő egyeztetés határozza meg.

Egy példa egy IP kamera jelenlegi tudására.
A Hikvision SMART IP kameracsaládja az intelligens funkcióknak köszönhetően egyesíti a hatékonyságot, a könnyű használhatóságot és a kimagasló teljesítményt. A SMART megoldások – mint például a Smart Codec, a Smart Detection és a Smart Control – körét tovább gazdagítják az új intelligens funkciók: Target Cropping, objektumszámlálás, területre történő be- és kilépés, otthagyott és ellopott tárgy események érzékelése és automatikus rendszámfelismerés.

Target Cropping

Harmadik képfolyamként lekérhető a kamerákról egy kiemelt képrészlet. Ez a külön definiálható, részletgazdag stream megjeleníthető vagy rögzíthető akár másik eszközön is.

Objektumszámlálás

A kívánt terület kijelölése után a kamera számolja a belépő vagy kilépő személyeket. Ráadásul az új funkció nem csak emberszámlálásra, hanem járművek számlálására és riportok készítésére is használható.

Területre történő be- és kilépés

Érzékeli az embereket, járműveket vagy egyéb objektumokat, amelyek belépnek egy előre kijelölt területre vagy kilépnek onnan. A többi esethez hasonlóan az események bekövetkezése riasztást generál.

Otthagyott és ellopott tárgy

Ezzel a szabállyal jelezhető egy előre kijelölt területről eltűnő vagy ellopott tárgy, illetve egy ott újonnan megjelenő, otthagyott tárgy. Múzeumi és tömegközlekedési alkalmazásra javasolt.

Automatikus rendszámfelismerés

A kamerák felismerik és leolvassák az elhaladó járművek rendszámát, az információt pedig elküldik az adatbázist kezelő Smart NVR-nek vagy iVMS-5200 Pro menedzsmentszoftvernek.
A SMART IP sorozat a kezdetektől fogva professzionális, nagy teljesítményű kamerákat és NVR-eket kínál a legváltozatosabb igények kielégítésére.
A Smart funkciók kibővítése mellett a SMART 2.0 nagyobb kameraválasztékot is jelent: az eredeti Smart IP és Smart PTZ termékcsaládok kibővítéseként olyan új megoldásokkal találkozhatunk, mint a Darkfighter és Lightfighter sorozatok, a 6MP, 8MP és 12MP Smart IP eszközök és a 3MP WDR sorozat. Az újonnan elérhető SMART funkciókkal az iparág egyik leggazdagabb intelligens palettáját kínáljuk a felhasználók számára.

videó rendszerek videó rendszerek

Videó rendszerek: Bízza a profikra!

Kérje ajánlatunkat és mi megkeressük az Ön számára legmegfelelőbb megoldást !